La nostra història

El Secret Rocabilly Hair va ser fundat en 1998 per Silvia, una Badalonina amant del rockabilly i de tot l’ambient que envolta els anys 50. 

Des de petita, va desenvolupar un especial interès per les pel·lícules dels anys 50, sobretot en com els personatges pujats en la seva Harley Davidson i amb la seva jupa de cuir sempre portaven el pèl de manera impol·luta. 

És així que en 1998 va decidir ajuntar el seu amor per la perruqueria i el seu fanatisme pels anys 50 per a obrir una perruqueria amb estil rockabilly.

Que és rockabilly?

El rockabilly és un dels primers subgèneres del rock and roll, l’origen del qual es remunta a la dècada de 1950.

El terme és la contracció de les paraules rock i hillbilly, referint-se a aquesta última com a una varietat rude de folk coneguda com a hillbilly music en la dècada dels anys 1940 i 1950 que va contribuir enormement al desenvolupament del seu estil.

Altres influències del rockabilly inclouen el western swing, el rhythm & blues, el boogie woogie, el doo wop i la música folk dels Apalatxes. Encara que existeixen excepcions, el seu origen descansa a la regió sud dels Estats Units.

La seva influència i popularitat va decaure en la dècada de 1960, però a la fi dels anys 1970 i principis dels anys 1980, va gaudir d’un revival que va arribar a l’actualitat mitjançant la subcultura rockabilly.